Historie, Franse sfeer en genieten van theater en kleinkunst.

 

Evenement bewerken

Hammond Trio "The preacher Men"
Zaterdag 04 November 2017, 20:15
Contact Mara Eijsbouts 0646216952
 

The Preacher Men is het Hammond trio bestaande uit Efraim Trujillo op saxofoons, Rob Mostert op het indrukwekkende hammond B3 orgel en Chris ‘Buckshot’ Strik op drums.

Deze drie topmuzikanten delen de liefde voor de klassieke hammond trio's uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Ieder voor zich hebben ze hun sporen in het binnen- en buitenland verdiend.

Als The Preacher Men gaan ze terug naar de tijd van Blue Note en Verve, de tijd van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson & Stanley Turrentine, de tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York.


Hun eerste officiële cd 'Preaching Out Loud' (2016) werd enthousiast ontvangen wat leidde tot interviews in diverse dagbladen en magazines, optredens op landelijke radiostations en goed bezochte concerten door het hele land. Zonder moeite kreeg het enthousiaste drietal de handen op elkaar en de voeten van de vloer.

'The Preacher Men sleuren je gewoon de swing in' (Jazz Nu)

'The Preacher Men is een nieuw supertrio' (Jazzism)

'Wat een groove, wat een swing!' (Draai om je Oren)


Ook dit nieuwe jaar gaan The Preacher Men verder met hun missie het publiek te verrassen en te overtuigen met een mix van jazz classics, gospel originals en eigen composities.

 

Locatie Le Brocope
Entree € 12,50